dilluns, 15 de setembre del 2014

"BAJO LA MISMA ESTRELLA"

PORTADA DEL LLIBRE
"Bajo la misma estrella" es una novel·la escrita per el famós escritor John Green.
És una història molt especial, que et fa pensar sobre la vida i sobre la nostra existència ja que planteja moltes metàfores i tesis dels mateixos personatjes que tracten diversos temes com per exemple l'oblit.
Aquesta histròia tracta i està contada en primera persona per Hazel Grace una xica de setze anys que pateix càncer de pulmó desde els tretze anys. Com que no te molts amics ja que va deixar l'escola per l'enfermetat la seva mare li obliga a anar a un grup de teràpia on es junten persones amb malalties molt greus com leucemia o càncer. Allí ella coneix a Augustus Waters un xic que també pateix càncer i li van tallar la cama per culpa d'aquest.
Pronte ella s'enamora d'ell i ell de ella però el sentiment de por per no voler fer-li mal si es mor és massa per a Hazel i açó fa que siguen uns amics "especials".
Ell invita a la seva casa a Hazel per a vore una pel·lícula junts i llavors ella li conta quin és el seu llibre favorit anomenat "Un dolor imperial" i ell se'l llig. Aquest es un llibre sense final i deixà moltes preguntes sense resposta i llavors Hazel i Gus fan tot el que tenen en les seues mans per conseguir comunicarse amb l'escritor i que els conte el final.
Us recomane aquesta història per que se que no us arrepentireu i a més se que com als centenars de persones que han llegit el llibre al voltant del món es convertirà en un dels vostres favorits.
Espere que us haja servit d'ajuda aquest resum i que us animeu a llegirlo i a comentar la vostra opinió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada